Després de conèixer l’experiència del Festival de Sopes de Lille (França), la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Nou Barris decideixen organitzar el Primer Festival de Sopes del Món Mundial el dia 22 de Febrer de 2004, coincidint amb el Carnaval de la Plaça Ángel Pestaña de La Prosperitat, i amb l’objectiu de fomentar la convivència i les relacions entre veïnes.

El Festival de Sopes, tot i els temps que corren, és un lloc idoni per a ampliar coneixements sobre les costums culinàries de diferents regions, països i cultures del món. Totes les sopes comparteixen uns elements bàsics (el foc, l’aigua, l’olla, …) i a partir d’aquí la diversitat és gairebé infinita!

Enguany, dins de la celebració de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, comptarem amb una parada de verdures ecològiques i de proximitat per a totes aquelles persones que facin sopa.

Després de l’anul·lació de l’any passat, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Nou Barris i la Xarxa 9 Barris Acull us convidem a participar en aquesta gran festa per a la convivència que tindrà lloc el diumenge 17 d’Octubre, al pati de la seu del districte de Nou Barris. Tindrem activitats durant tot el dia!

Núria Laura Orbaneja, Coordinadora de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements Nou Barris.