Obriu les agendes i cancel·leu tot el que tingueu per al dia 17 de Setembre, perquè al Ton i Guida “INAUGUREM TEMPORADA” i hem llençat la casa per la finestra! A partir de les 17h, veïnes i entitats ocuparem el Carrer Romaní i l’omplirem de tallers, activitats familiars, paradetes d’entitats, animació i teatre de carrer, música, Circ, i el més important, ens tornarem a trobar.

I és que el Ton i Guida estem molt contents de poder-vos anunciar que entitats com l’Associació Titellaire de Roquetes, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements,Salsa Casino, Som del Barri, la Xarxa de Suport de Roquetes, l’Armari Solidari o la Comissió de Decoració del TiG, entre d’altres, han tornat de les vacances amb molta empenta i ganes de fer coses, i ens tindran preparats uns espais on podrem conèixer millor allò que han fet, fan i faran aquestes entitats. De la mateixa manera que des del Ton i Guida podem anunciar-vos que deixem enrere les pantalles, i que tornen les activitats presencials, que us en mostrarem algunes el mateix dia 17 de Setembre i que les inscripcions a aquestes activitats començaran a partir del 20 de Setembre.

Però, tornant a la Inauguració de la Temporada del Ton i Guida del dia 17 de Setembre a les 17h, dir-vos que teníem moltes ganes de sortir al carrer i apropar-vos un tastet de tota la cultura que pren vida al Ton i Guida. I ho farem de la ma de les entitats que fan possible el TiG, però ens hem guardat un bon as a la màniga per acabar d’arrodonir aquest tret de sortida de la Programació del Ton i Guida, i aquesta cirereta la posarà la música dels “Herederos del Taxi”

Com veieu, us tenim una jornada plena de Cultura i de Barri, amb “productes” de “Made in Roquetes”, pensada perquè veïnes i veïns puguin trobar al Ton i Guida les activitats que busquen. Ah, i us recordem que al Ton i Guida estem oberts a escoltar i tirar endavant les vostres propostes d’activitats. Construïm entre totes el que volem que passi al TiG!

SOM-HI!!!