Ton i guida

Organitzador

Ton i guida
Telèfon
933548721
Email
info@toniguida.org
Web
https://toniguida.org

Ubicació

Centre Ton i Guida - Vestíbul
QR Code

Data d'inici

04 - 08 oct. 2021
Expired!

Horari

18:00 - 20:00

Etiquetes

Xerrades

Cicle per la Salut Mental al TiG

Des del Ton i Guida portem molts anys fent activitats al voltant del Dia de la Salut Mental, però enguany hem fet un pas més, i us hem preparat un cicle d’activitats que van des de les exposicions, debats de crispetes, xerrades, experiències, …

I la cosa no acaba aquí, volem que aquesta temàtica ens acompanyi al llarg del curs i de ben segur que més endavant, però aviat, al TiG tornarem a parlar de Salut Mental. Troba la teva activitat i gaudeix-la!

Horari del curs

Dilluns 4

18:30 -
Quan les pors ens dominen...Com podem dominar les pors?
Vivim dies contradictoris. Volem seguretat i estabilitat en un món canviant i ple d’incerteses. Com ens afecta? Com intentem mantenir el control? Què ens passa quan no ho aconseguim? I un cop haguem explicat què són les pors, posarem el focus en conviure-les de manera que no siguem esclaus del seu descontrol sinó que les gestionem nosaltres. A càrrec de: Miquel Miranda Psicòleg sanitari i psicoterapeuta. Formador especialitzat en salut mental comunitària.

Dimarts 5

18:00 -
Històries de cafè del Memorial del mental i l'arxiu històric de Roquetes
A partir de la introducció de la Mercedes Hidalgo, compartirem com tornar a trobar la il·lusió i l'esperança personal i grupal. També comptarem amb la participació poètica de la Cristina, la "Princesa Inca"

Dijous 7

18:00 -
Debat i Crispetes: Els centres de salut mental
Us animem a fer sentir la vostra veu en les xerrades que us proposem a partir d'una projecció audiovisual

Divendres 8

18:00 -
Presentació de l'exposició "Creativitat, expressió plàstica i salut mental"
A càrrec de la Fundació Congrés Català de la Salut Mental. Comptarem amb la participació de dues de les persones guardonades en els premis Xarxart.
Go to Top