Cicle Salut Mental.

Pàgina inicial/Exposicions, Xerrades/Cicle Salut Mental.
Ton i guida

Organitzador

Ton i guida
Telèfon
933548721
Email
info@toniguida.org
Web
http://toniguida.org

Ubicació

Centre Ton i Guida - Vestíbul
QR Code

Categories

Data d'inici

02 - 23 oct. 2023
Expired!

Horari

Tot el dia

Etiquetes

Exposicions,
Xerrades

Cicle Salut Mental.

CICLE DE SALUT MENTAL

Exposició Imaginart + Diàleg amb els artistes
dilluns 23 octubre a les 18.30h

Arrenquem un mes d’Octubre molt vinculat a la Salut Mental, i ho fem de la mà de la Fundació Congrés Català de la Salut Mental amb una exposició de pintura on els artistes son persones ateses en els serveis de la xarxa pública d’atenció a la salut mental a Catalunya.
L’Urco, Francesc, Marta, Cristina  i Hugo seran els artistes de les obres de pintura i dibuix que estaran exposades al vestíbul del Ton i Guida durant tot el mes d’octubre i on el dilluns 2 d’octubre faran la presentació d’aquesta.

El dilluns 23 xerrarem amb els artistes sobre moments d’inspiració i la creació de les seves obres en el dia a dia, diàleg obert per al públic.

Curtmetratge i xerrada “En el Círculo”

dijous 19 d’octubre a les 18h 

 “En el Círculo” un documental realitzat pels pacients del Centre de Reinserció Pi i Molist en el que parlen sobre la convivència amb els trastorns mentals i com superar en el dia a dia. Un documental proper, divertit i emocionant.
Després comptarem amb la presència de part de l’equip de gravació per poder parlar sobre el documental en un petit col·loqui amb el qual aprendrem de les seves experiències.

Una sessió coorganitzada amb Memorial del Mental

Kit de supervivencia emocional i psicològica

dimarts 24 d’octubre  a les 18h 

L’activitat consisteix en la creació d’un kit fet a mà on els participants escriuen les seves “eines psicològiques” per a una emergència emocional.

Una sessió coorganitzada amb AFEM Nou barris