Ioga Suau Dimecres

Pàgina inicial/Tallers/Ioga/Ioga Suau Dimecres
Ton i guida

Organitzador

Ton i guida
Telèfon
933548721
Email
info@toniguida.org
Web
http://toniguida.org

Professor

Ubicació

Centre Ton i Guida
Categoria
QR Code

Data d'inici

25 gen. 2023 - 22 març 2023
Ongoing...

Horari

Dimecres
17:00 - 18:30

Preu

48.00€

Etiquetes

Tallers

Ioga Suau Dimecres

El ioga és una de les sis darsanes o escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l’Índia cap al III mil·lenni aC.

Proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l’atman (ànima individual) amb el Braman (l’ànima universal). Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l’ascesi moral i l’exercici corporal.

Per aconseguir-ho, prèviament cal passar per l’autoconeixement i l’autoanàlisi, el desaprenentatge d’idees preconcebudes inconscients, el creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic, perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l’inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d’aquesta manera també es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Adreçat a tot tipus de persones, sigui quin sigui el seu grau de forma física o la seva edat, practicat dintre dels límits que el cos ens imposa.